17 Eylül 2016 Cumartesi

Karlar Prensesi Şimal Deniz'in 9. yaş günü




doğum günü menüsü, 9 yaş doğumgünü, Karlar ülkesi temalı doğum günü, doğum günü hazırlıkları
        Uzun bir aradan sonra merhaba,

Ülkenin gündemi, işler güçler, tatil derken yine yeni bir dönemin başına geldik dayandık. Eylülde başlayan diziler gibi ben de sezonu açayım dedim. Açılışta da Şimal Deniz'in doğum günü hazırlıkları ve menüsünü yazmaya karar verdim okuduğunuz üzere.
Şimal Deniz geçen sene kardeşinin çok küçük olması nedeniyle sadece aile arasında bir doğum günü kutlaması ile geçiştirilen doğum gününü bu sene daha şaşalı kutlamak istedi. Öncelikle temamızı belirledik ve ona uygun olarak Şimal Deniz'e bir karlar prensesi elbisesi diktirdik.
                      
 Sonra temaya uygun olarak pinteresten stickerlar belirledik ve bir ozalitçiden çıktısını aldık. Ayrıca arkadaşlarına bugünün anısı olarak bir ayraç hazırladık onların da yine çıktısını aldık. 


            
En önemli meselelerden biri de doğum günü kutlamalarının nerede yapılacağı idi. Şimal Deniz'in katıldığı doğum günlerinin tümü neredeyse ev dışında bir yerlerde yapılmıştı. Benzer olarak doğum gününü dışarda kutlamak istedi. Biz de bunun için apartmanımızın bahçesini düzenledik. Menümüzde ise aşağıdakiler vardı.
Evet doğum günü masasından bir kaç kare ile bu yazımı tamamlıyorum. Umarım arayı açmadan yeniden görüşürüz kısa zamanda. Sevgiyle kalın...
Elsa prenses, Doğum günü menü, Doğum günü sofrası

doğum günü elsalı



karlar ülkesi temalı doğum günü, Frozen birthday party






0 comments:

Yorum Gönder

Gelin beğendiklerinizi ve beğenmediklerinizi konuşalım...